Robin Hood!

Förra söndagen hade vi foto till programbladet till sommarens föreställning i Teaterborgen. Jag hastade ihop en huvudbonad Febe och jag diskuterat, och ung. så här blev det. Jag ska fästa ihop flätorna till stavar sedan, och fixa ett bredare haklin (som når ner i klänningen :)).

Men det fick duga till fotot, hann sy mig ett trekantsförkläde på natt- och morgonkvisten också, även om källorna till ett sådant är relativt få för kvinnors del - det ska egentligen vara ett smockat vitt förkläde utan bröstlapp (men jag ville använda mitt ringspänne). Ingen överklänning var klar till mig så jag använde en från Petra. Det blir helt enkelt linne och ylle i sommar :P

Här är lite folk...och herrefolk med pack (prins John, trollpackorna och sheriffen - och så lille John som håller grytan)


Jag roade mig med att knyta huvuddukar och arrangera huvudbonader åt ett antal kvinnliga deltagare... suck sicket jobb... men det blev ganska fina huvudbonader i a f ;)

   ♥

Kommentarer
Postat av: Febe

Skönt att du är ordentligt klädd i alla fall. Ylle och linne skall det vara.

2009-05-19 @ 09:36:39
Postat av: Petra

Herrejistanes, vad har Frida och Josse på sig? Batik, höhö? Det ser ju lite festligt ut får man väl säga... mitt HK-hjärta blöder, men annars så är det väl rätt okej kläder får man väl säga! Får se när jag får tummen ur för att komma och titta på er... pga. avståndet kan jag inte lova något, men jag HOPPAS. Hoppas, hoppas, hoppas.

2009-05-28 @ 09:30:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0